Fruit bestellen

Gezond leven gaan we gelukkig allemaal steeds normaler en belangrijker vinden. Hoe gemakkelijk is het dan als je online fruit kan bestellen voor op het werk, voor als je thuis werkt, voor een zieke collega of voor je gezin? Heb je even geen tijd om naar de winkel te gaan, bestel dan fruit. Zo heb je nooit een excuus om niet gezond te eten.

Biologisch fruit

Als je gezondheid belangrijk vindt, maar ook hart hebt voor dieren en planten, dan is biologisch fruit de beste optie. Zo werk je ook mee aan de gezondheid van natuur en milieu. Een betere wereld begint tenslotte bij jezelf en de keuzes die jij maakt.

Waar vind ik dit?

Bij Fruitzaam.nl kan je fruit bestellen dat honderd procent biologisch is. Zij verkopen fruitmanden en fruitkisten vol lekker en gezond fruit. Verras jezelf of jouw collega’s met een gezonde traktatie! Klik hier voor het aanbod. Zo kan je alle virussen de baas.

Ook kan je hier terecht voor een dagelijkse of wekelijks fruitmand.

Contact en informatie Fruitzaam B.V

Fruitzaam B.V. vind je op de Glasblazerstraat 3 te Ridderkerk. Telefonisch zijn ze te bereiken op nummer 085-0438600 en per mail via info@fruitzaam.nl.

De filosofie van Fruitzaam.nl

Goed voor jezelf en goed voor elkaar is het uitgangspunt. Duurzaamheid is belangrijk, dus is de keuze voor honderd procent biologisch heel logisch. Er wordt ook gestreefd naar het verkopen van lokale producten en eerlijkheid staat in een hoog vaandel (fair trade). Daarnaast wordt er zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal gebruikt dat biologisch afbreekbaar is en de fruitkisten die gebruikt worden voor de verpakking van het fruit, worden gemaakt op de sociale werkplaats van het Leger des Heils.