Uit eten in Nijmegen als verrassing voor mijn ouders

Uit eten in Nijmegen

Uit eten in NijmegenVoor het jubileum van mijn ouders wilden wij als gezin graag uit eten in Nijmegen. Het leuke hieraan is dat onze ouders geen flauw idee hadden dat wij dit wilden gaan regelen. Samen met mijn zus ben ik op dit idee gekomen toen wij een keer samen een wijntje aan het drinken waren. Aangezien wij allebei in een andere stad wonen, leek het ons leuk om naar onze geboorteplaats terug te gaan. Wij zijn daar geboren en getogen en onze papa en mama zijn daar nooit meer weg gegaan. Via een goede familievriend kwamen wij erachter dat zij een favoriet restaurant hebben, dus hier hebben wij toen direct een reservering geplaatst.

Erg gezellig uit eten in Nijmegen

Uit eten in Nijmegen

Toen het eenmaal zover was om uit eten in Nijmegen te gaan hebben wij het vlak voor vertrek verteld. Ze waren er beiden van ondersteboven en hadden het absoluut niet verwacht. Ik vond het zelf erg leuk om te zien hoe lief ze het vonden en hoe ontdaan ze ervan waren. Aangekomen bij Le Steak werden wij heel erg hartelijk ontvangen en kregen wij een leuke tafel toegewezen. Deze had een hele goede plek met ook nog eens super aardige bediening. Wij hebben op geen enkel moment lang hoeven wachten voor wij iets konden bestellen of onze drankjes kregen.

Een leuke bijkomstigheid

Vooraf aan dat wij uit eten in Nijmegen gingen, hadden wij doorgegeven wat de reden van bezoek was. Het leuke was dat zij dit ook echt onthouden hadden. Bij het serveren van het toetje hadden zij er vuurwerk bij gedaan en wat het aantal jaar in chocola op de borden geschreven. Dat was een hele leuke verrassing en ik vond het echt top dat zij dit deden. Daardoor geef je toch nog even wat extra aan een avond. Ik ben in ieder geval onwijs tevreden!