Tip: trouwauto Amersfoort

Mijn vrouw en ik wilde al een lange tijd trouwen. Wij zijn vervolgens gaan brainstormen en hebben allerlei ideeën opgedaan. Wat ons erg leuk leek was om een oude Volvo af te huren na het trouwen. Dit in combinatie met een aantal anderen ideeën. Op internet staan natuurlijk meerdere bedrijven die dit doen. Toen we onder ”trouwauto Amersfoort” zochten kwamen ontzettend veel bedrijven naar voren. Uiteindelijk ging onze keus naar Trouwauto Lups. Dat heeft natuurlijk een aantal redenen:

  • Scherpe prijzen
  • Leuke trouwauto’s
  • Professionaliteit
  • Goede recensies

Op internet staan ontzettend veel goede recensies over dit bedrijf. Zo staat er dat zij een goede service hebben en scherpe prijzen hanteren. Dat is precies waar wij naar opzoek zijn.

Echt een aanrader

Onze trouwerij was een groot feest. Het was een geweldige dag om nooit te vergeten. De trouwauto uit Amersfoort was perfect en de service was uitstekend. Alles is op tijd geregeld en daar zijn wij Lups ontzettend dankbaar voor. Voor een mooie prijs hebben wij een fantastische auto kunnen huren voor één dag. Voor mensen die opzoek zijn naar een soortgelijk bedrijf, is het echt een aanrader om hun in te schakelen. Zij luisteren naar jouw wensen en maken deze waar!