Pianoles Barendrecht leer jij veel van

pianoles Barendrecht

Sinds kort zit mijn dochter op pianoles Barendrecht. Zij heeft het echt heel erg naar haar zin daar. Elke keer als zij terug komt heeft zij echt een grote glimlach op haar gezicht. Dat vind ik als moeder echt heel erg fijn om te zien. Als sinds mijn dochter klein was merkte ik dat zij muzikaal was aangelegd. Als zij ergens op tikte dan had het gelijk een ritme. Een aantal maanden geleden vond ik haar eindelijk oud genoeg voor een hobby. Samen met haar hebben wij naar verschillende instrumenten gekeken. Ik wilde namelijk dat zij zelf iets uit zou kiezen.

Muziek

Mijn dochter koos voor Pianoles Barendrecht

Na veel instrumenten en muziekscholen af te zijn gegaan koos mijn dochter uiteindelijk voor pianoles Barendrecht. Stiekem hoopte ik al dat zij voor de piano zou kiezen. Dat is namelijk mijn lievelingsinstrument. Omdat mijn dochter het best wel spannend vond, ging ik de eerste les mee. Toen ik zag hoe de lerares omging met mijn dochter wist ik gelijk dat dit de juiste muziekschool was. Zij legde mijn dochter alles heel erg rustig uit en herhaalde dingen als dat nodig was. Zij deed verschillende simpele stukjes voor en mijn dochter mocht zelf kiezen welke zij wilde leren. Ik vind het fijn dat de lerares haar zo vrij laat.

Muziek

Wat een talent

al na een paar maanden kon mijn dochter al een heleboel liedjes spelen op de piano. Zelf heb ik er ook een voor thuis aangeschaft zodat zij thuis ook kan oefenen. Dat raadde de muziekschool aan. Elke keer als ik haar hoor spelen voel ik mij heel erg trots, wat heeft zij een talent. Ik ben echt heel erg bij dat ik mijn dochter op pianoles heb gedaan en raad haar muziekschool ook echt aan iedereen aan die ook piano of een ander instrument wil leren spelen.