Op zoek naar de oliebollenkraam in Zaandam

oliebollenkraam Zaandam

Als er iets is waar jij mij wakker voor mag maken, dan is het de oliebollenkraam in Zaandam wel. Bijna bij elk evenement kom je de kraam van B Crompvoets wel tegen. Niet zozeer met de lekkernijen die met de jaarwisseling worden gegeten. Zo bakken zij ook de overheerlijke appelbeignets en de churros, een Spaanse lekkernij. 

Vorige week was er een braderie in ons dorp. Behalve de gezellige sfeer en de leuke spulletjes die je hier kon kopen, stond mijn favoriete wagen er ook. Je kan natuurlijk wel begrijpen dat ik mij even niet kon inhouden en meteen twee van die lekkere baksel heb opgegeten. De rest, een zak van 10 stuks heb ik voor thuis meegenomen. oliebollenkraam Zaandam

Ook een wagen huren?

Natuurlijk hoef je niet te wachten om de lekkernijen die de oliebollenkraam in Zaandam bakt, tot het oud en nieuw is, te eten. Vaak staan zij op braderieën en andere evenementen. Het is ook mogelijk om hun in te huren wanneer jij zelf een feest gaat organiseren.  Ter plekke worden deze lekkernijen gebakken en wat is nu lekkerder dan vers van de pers. 

Inmiddels heb ik mij weer lekker kunnen verwennen met de lekkernijen die ik vorige week op de markt had gekocht bij B Crompvoets, op naar de volgende markt!