Heb jij een gezellige familiedag in Twente op planning staan? Dit moet jij weten!

Dit jaar is het dan eindelijk zover, het is aan jou de taak om deze keer een leuke familiedag te organiseren. Waarschijnlijk probeer jij, net als ieder ander, een dag te organiseren om nooit te vergeten. Heb je al eens nagedacht over Twente? Met prachtige groene weides en bossen zover als je kunt kijken, zeker de moeite waard. Een familiedag in Twente wordt een dag om nooit te vergeten!

Waarom plan ik mijn familiedag in Twente? Klootschieten doe je hier!

Twente, een provincie met oude tradities. Iedere bewoner geniet met Pasen van het prachtige vuur en dan hebben we het nog niet eens over het klootschieten gehad. Een wedstrijd waarbij twee verschillende teams het tegen elkaar opnemen in een legendarisch werpspel. Ben jij een echte krachtpatser? Probeer de zware kogel uit dit spel dan zover mogelijk onderhands te werpen. Een echte traditie waar je in Twente dus zeker niet onder uitkomt.

Ben je niet zo’n fanatieke sport- en spelliefhebber? Geniet dan van een prachtige wandeling door de natuur van Twente. Iedere opa en oma zal zich hier thuis voelen. Maar ook de kindjes kunnen hun gang gaan op de uitgestrekte groene weides. Fiets over de kronkelige paatjes of loop met zijn allen door het Buurserzand. Niet alleen kun je in Twente genieten van de prachtige omgeving, je kunt er ook de lekkerste hapjes proeven. Jij zult smullen op jouw familiedag in Twente. Drink een Twents bokbier op het terras, of haal een broodje boerenmetworst. In ieder restaurant en op elk terras word jij met open armen ontvangen. Het begrip gastvrijheid staat in deze provincie bovenaan. Maak je borst maar nat, want in Twente is genoeg te beleven. Natuurlijk kun je jouw familiedag in Twente compleet maken met een uitgebreid programma. Heb jij geen zin in urenlang plannen? Boek dan eenvoudig en snel een compleet programma. Je kunt deze gezellige dag afsluiten met een buffet en/of barbecue. Neem plaats op het terras en pak er een lekker drankje bij! Voor iedereen staat er wel een passende activiteit op de planning. Denk hierbij aan:

  • Een GPS tocht
  • Klootschieten
  • Hollandse spelletjes

Om jouw familiedag in Twente compleet te maken kies jij zelf een arrangement wat bij jou past. Onbeperkt drinken? Dit kan al 2 uren lang voor 15 euro per persoon. Heb jij aan twee uren feesten niet genoeg? Verdubbel dan de tijd en ga 4 uren lang onbeperkt drinken voor 20 euro per persoon. Natuurlijk hoort hier ook een lekkere portie bitterballen bij. Een bittergarnituur bestel je al vanaf 0,75 eurocent per snack! Natuurlijk zijn er naast deze opties nog veel meer mogelijkheden. Dit alles en nog veel meer beleef jij op een familiedag in Twente.

Waar boek ik een familiedag in Twente?

Een familiedag in Twente boek jij via: www.twentskwartiertje.nl. Hier vind jij verschillende arrangementen en activiteiten, allemaal om ervoor te zorgen dat jij een familiedag hebt om nooit te vergeten. Speel een spel of drink een drankje, zolang je maar geniet. ’t Twents Kwartiertje, daar ga jij het allemaal beleven! Voor vragen kun je contact opnemen via mail en telefoon. Het team staat klaar om jou te helpen.